Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri kör görmek

Rüyada gözleri kör görmek

Rüyada gözleri kör görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada gözleri kör gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Rüyada gözleri kör olmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, artık rahat bir nefes alacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör gözlü kedi görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, gözyaşı döküleceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına işarettir.

Rüyada bir gözünü kör görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada gözü kör olmak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ruhsal olarak etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör insan görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, nice noksanlık içinde olduğuna delalet eder.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments