Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözü kör kedi görmek

Rüyada tek gözü kör kedi görmek

Rüyada tek gözü kör kedi görmek alanında marka bir isim olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tek gözü kör kedi gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişi sizden biraz daha romantizm bekliyor.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör olmak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işaret eder.

Rüyada tek gözünü kör görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada tek gözü kör görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek aile hayatlarını bozulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kör adam görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments