Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizde özel yaşamınıza veya maddi durumunuza olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada gözünü kör görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, keyfe kavuşacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada gözü kör köpek görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada gözü kör adam görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, hasret çekenlerin buluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör olmak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, geçim derdinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada bir gözü kör görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör insan görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri kör görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kör gözlü kedi görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, zararların günden güne artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments