Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, haneye nifak gireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Elinizdekileri istediklerinizi alabilmek için fırsata dönüştürebilirsiniz.

Rüyada gözü kör bebek görmek hayırlı bir yuva kuracağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada tek gözü kör olmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri kör görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalettir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek onlardan medet umacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret eder.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments