Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözü kör görmek

Rüyada tek gözü kör görmek

Rüyada tek gözü kör görmek kazançlı adımlar atılacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada tek gözü kör olmak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hatalarından erken döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kör insan görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünü kör görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, geri planda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments