Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulur.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine işaret eder.

Rüyada göze göz kalemi sürmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine işarettir.

Rüyada göz kalemi sürmek hayatının belli bir rutine oturacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada göz kalem sürmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments