Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz göz kalemi sürmek

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek eşe dosta yardım edileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylerle vakit geçirin.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birine göz kalemi sürmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, ortağından ayrılacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, keyifli sohbetler edeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek ticarette ilerleyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments