Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil göz kalemi sürmek

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek yolunda huzurla devam edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi kesinlikle bozmayın.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göz kalemi sürmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek zarar etmeyeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada göze göz kalemi sürmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına delalettir.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments