Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, zaferlere doymayacağına, başarılarının katlanacağına, kırılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya inanılır.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yanlış yorumlayabilirler.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işarettir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek mutlu olacağına ve güleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, kendi işinin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kalemi sürmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze göz kalemi sürmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, hakkını savunamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments