Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze göz kalemi sürmek

Rüyada göze göz kalemi sürmek

Rüyada göze göz kalemi sürmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, ona şifa olmayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Rüyada göze göz kalemi sürmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada göze kalem sürmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze mavi kalem sürmek başarı ve zafer kazanacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kalemi sürmek pişman olacağı şeyler yapacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, mutluluğunun daim olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments