Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah göz kalemi sürmek

Rüyada siyah göz kalemi sürmek

Rüyada siyah göz kalemi sürmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sıhhat ve moral bulacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, saadetinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek komşular tarafından kötülenileceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kapanan kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek güzel günlerle tanışılacağına, ümitsizliğe, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, hastalıktan şifa bulmaya, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments