Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kalemi sürmek

Rüyada göz kalemi sürmek

Rüyada göz kalemi sürmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, düşmanına galip geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmak çok fazla katılım gerektiren konularda başarı elde etmenize yardım edebilir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına yorulur.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek dualarına karşılık alacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze göz kalemi sürmek işlerin açılacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek onlar tarafından yüceltileceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birine göz kalemi sürmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments