Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kalem sürmek

Rüyada göz kalem sürmek

Rüyada göz kalem sürmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, rahat nedir öğreneceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, kendini bunu başaracağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz kalem sürmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeniz durumunda güzel bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek rızkının azalacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalettir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine göz kalemi sürmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek insanları hak yoluna çağıracağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulur.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments