Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, müjdeli haberler alacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, onları okula göndereceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek gördüyseniz:

  • Bazı uygulamalarınızda çevrenizdeki insanlara danışın.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek dininden vazgeçmeyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine işarettir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada göz kalemi çekmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada gözlere kalem çekmek büyük bir yenilgi alacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya delalet etmektedir.

Rüyada gözlerine kalem çekmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments