Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi göz kalemi çekmek

Rüyada mavi göz kalemi çekmek

Rüyada mavi göz kalemi çekmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, eşlerin ayrılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek gördüyseniz:

  • Belli projelerde yer almadan önce, detayların üzerinden geçmeniz size bir hamle fırsatı verebilir.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek ona göre davranacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada gözlerine kalem çekmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Rüyada göz kalemi çekmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlere kalem çekmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancının artacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments