Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kalemi çekmek

Rüyada göz kalemi çekmek

Rüyada göz kalemi çekmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, şansının geri döneceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, kazancının daha da artacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kalemi çekmek gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada gözlere kalem çekmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, hikmete kavuşacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kalemi çekmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek maaşının artacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments