Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil göz kalemi çekmek

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine işarettir.

Rüyada gözlerine kalem çekmek uykusuz geceler yaşanacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada göz kalemi çekmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Rüyada gözlere kalem çekmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments