Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerine kalem çekmek

Rüyada gözlerine kalem çekmek

Rüyada gözlerine kalem çekmek amaçlardan sapmaya, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hanesine bolluk geleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Rüyada gözlerine kalem çekmek gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlere kalem çekmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerine kalem çekmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada göz kalemi çekmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments