Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah göz kalemi çekmek

Rüyada siyah göz kalemi çekmek

Rüyada siyah göz kalemi çekmek yolculuğa çıkmaya, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, dertlerin artacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz kalemi çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine kalem çekmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlere kalem çekmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, geçim derdi yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, iyi geçim halinde kalacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına işarettir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek ticaretinin ilerleyeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments