Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlere kalem çekmek

Rüyada gözlere kalem çekmek

Rüyada gözlere kalem çekmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, birikmiş parasının olacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada gözlere kalem çekmek gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Rüyada göz kalemi çekmek önemli atılımlar yapacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine inanılır.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, hayırlı işler yapacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine işarettir.

Rüyada gözlere kalem çekmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerine kalem çekmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments