Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, yeni bir eve taşınacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, rahatının yerinde olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlık başlıkları altında ele alınabilecek konularda tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalettir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada göz kalemi çekmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine kalem çekmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, akıl vereceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, iş yaşantısında hırslanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments