Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne yeşil far sürmek

Rüyada gözüne yeşil far sürmek

Rüyada gözüne yeşil far sürmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, hoşluk içinde olacağına, gergin olacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada yeşil göz farı sürmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek gelişeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, her geçen gün sorunların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerine far sürmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, anne baba duasının alınacağına inanılır.

Rüyada gözüne far sürmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz far sürmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Rüyada gözlere far sürmek programların ve projelerin tutmayacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz farı sürmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, iyi halin geleceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments