Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne far sürmek

Rüyada gözüne far sürmek

Rüyada gözüne far sürmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, huzur içinde yatacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne far sürmek gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Rüyada mavi göz farı sürmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Rüyada gözüne mavi far sürmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalet eder.

Rüyada gözün üstüne far sürmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz farı sürmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz far sürmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada gözüne far sürmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret eder.

Rüyada gözlerine far sürmek zor günlerin yaşanacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments