Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz farı sürmek

Rüyada göz farı sürmek

Rüyada göz farı sürmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, onların yaralarına merhem olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada göz farı sürmek gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada göz far sürmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada gözüne mavi far sürmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına işarettir.

Rüyada gözlerine far sürmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, rahatın kaçacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne far sürmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada göz farı sürmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments