Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerine far sürmek

Rüyada gözlerine far sürmek

Rüyada gözlerine far sürmek zorlukların çözüme kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, zor bir işe girileceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine inanılır.

Rüyada gözlerine far sürmek gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, masraflarının azalacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada göz far sürmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Rüyada yeşil göz farı sürmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Rüyada göz farı sürmek ekmeğine leke süreceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek ruhuna hayrat yapılacağına, anne baba duaları alınacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada gözüne mavi far sürmek hafifleyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne far sürmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, makamının yükseleceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada mavi göz farı sürmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments