Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlere far sürmek

Rüyada gözlere far sürmek

Rüyada gözlere far sürmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada gözlerine far sürmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi göz farı sürmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada gözlere far sürmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne far sürmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına işarettir.

Rüyada göz farı sürmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne mavi far sürmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil göz farı sürmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments