Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün üstüne far sürmek

Rüyada gözün üstüne far sürmek

Rüyada gözün üstüne far sürmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, dertlerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada gözün üstüne far sürmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz farı sürmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada gözlere far sürmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, alkış alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil göz farı sürmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bir işe soyunacağına delalettir.

Rüyada mavi göz farı sürmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerine far sürmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments