Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz far sürmek

Rüyada göz far sürmek

Rüyada göz far sürmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz far sürmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek ya da geleceğinizi düzenlemek için zaman harcayabilir ya da bütçe yapabilirsiniz.

Rüyada gözün üstüne far sürmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerine far sürmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne far sürmek moral bozukluğu yaşanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, eşi ile problemler yaşayacağına yorulur.

Rüyada göz far sürmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil göz farı sürmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, can bulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi göz farı sürmek dertlerinin unutulacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments