Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil göz farı sürmek

Rüyada yeşil göz farı sürmek

Rüyada yeşil göz farı sürmek imkânsızı başaracağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil göz farı sürmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, iş için gurbete gidileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada yeşil göz farı sürmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalettir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına inanılır.

Rüyada gözlere far sürmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına inanılır.

Rüyada gözüne far sürmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada göz far sürmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerine far sürmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına inanılır.

Rüyada göz farı sürmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments