Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne sürme çekmek

Rüyada gözüne sürme çekmek

Rüyada gözüne sürme çekmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne sürme çekmek gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada gözlere sürme çekmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, vefakar bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, sağlık ve şifa bulacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalettir.

Rüyada göz sürme çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne sürme çekmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments