Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz sürme çekmek

Rüyada göz sürme çekmek

Rüyada göz sürme çekmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, barış için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada göz sürme çekmek gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Rüyada göz sürme çekmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kötü noktalara geleceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlere sürme çekmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada gözün üstüne sürme çekmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Rüyada gözüne sürme çekmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments