Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek gördüyseniz:

  • Tecrübeli, bilgi sahibi veya sizden yaşça büyük kişilerle yapacağınız konuşmalar mevcut durumunuz için yararlı gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada gözün üstüne sürme çekmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlere sürme çekmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, girdiği işleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalettir.

Rüyada gözüne sürme çekmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işaret eder.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments