Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlere sürme çekmek

Rüyada gözlere sürme çekmek

Rüyada gözlere sürme çekmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, geçim derdi yaşayacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, sevdiklerini de koruyacağına, iyilik ve hayır bulacağına inanılır.

Rüyada gözlere sürme çekmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek imkânların günden güne azalacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlere sürme çekmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, aşının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine delalet eder.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına delalettir.

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine işaret eder.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına işarettir.

Rüyada göz sürme çekmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments