Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine işarettir.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli bir kişiden yardım isterseniz, ondan olumlu cevap alabilirsiniz.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Rüyada gözüne sürme çekmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gözün üstüne sürme çekmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna alamet eder.

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına delalet eder.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada göz sürme çekmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments