Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözüne sürme çekmek

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek işlerinin aksayacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, çarelere kavuşacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, hem işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada gözüne sürme çekmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine inanılır.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada gözlere sürme çekmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işarettir.

Rüyada göz sürme çekmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments