Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne siyah sürme çekmek

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek o şekilde bir çözüm bulacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada göz sürme çekmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne sürme çekmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalet eder.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek sıkıntıların son bulacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek hayırlı işe, ibadete ağırlık verileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Rüyada gözlere sürme çekmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments