Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne mavi sürme çekmek

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına yorulur.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne sürme çekmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada gözlere sürme çekmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada göz sürme çekmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments