Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözüne sürme çekmek

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek gördüyseniz:

  • Daha çok göz önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, hayatının güzelleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz sürme çekmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, kişinin evlatlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne sürme çekmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, ekonomik gücün çoğalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments