Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne mavi kalem sürmek

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, yenisinin başlayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek gördüyseniz:

  • Talepler ya da genel konular stres yaratabilir.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalettir.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulur.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine inanılır.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments