Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi göz kalemi sürmek

Rüyada mavi göz kalemi sürmek

Rüyada mavi göz kalemi sürmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, insanların takdirini kazanacağına delalet eder.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına işarettir.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada göze göz kalemi sürmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yol kat edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada göz kalem sürmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, daha çok çalışılacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin isteklerine nail olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments