Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne göz kalemi sürmek

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birine göz kalemi sürmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada göz kalemi sürmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada göze göz kalemi sürmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments