Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iftiraya uğrayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kahverengi göz kalemi görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada göz kalemi sürmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine inanılır.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments