Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne mavi kalem çekmek

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine yorulur.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına delalettir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada gözlere kalem çekmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerine kalem çekmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, para yatıracağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments