Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne mavi far sürmek

Rüyada gözüne mavi far sürmek

Rüyada gözüne mavi far sürmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, makamını kaybedeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Rüyada gözüne mavi far sürmek gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanıp, siz ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada mavi göz farı sürmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Rüyada gözün üstüne far sürmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada göz far sürmek herkesin yardımına koşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek kötü yollara gireceğine, kazancında bereketin artacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlere far sürmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne far sürmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunların günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil göz farı sürmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments