Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi göz farı sürmek

Rüyada mavi göz farı sürmek

Rüyada mavi göz farı sürmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, önemli kararlar alınacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi göz farı sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Rüyada gözüne mavi far sürmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada mavi göz farı sürmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil göz farı sürmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz far sürmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, tövbe etmeden vefata işarettir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne far sürmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Rüyada göz farı sürmek sorunlu bir döneme gireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada gözlere far sürmek mesleğindeki başarısının artacağına, darp edileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments