Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne ilaç sürmek

Rüyada gözüne ilaç sürmek

Rüyada gözüne ilaç sürmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalettir.

Rüyada gözüne ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada gözüne ilaç sürmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça ilaç sürmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, alışveriş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa ilaç sürmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bit ilacı sürmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada yüze ilaç sürmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişe ilaç sürmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz farı sürmek yağmur yağmamasına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kalemi sürmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments