Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa ilaç sürmek

Rüyada ayağa ilaç sürmek

Rüyada ayağa ilaç sürmek büyük başarılara imza atacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, harama göz dikmeyeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına delalet eder.

Rüyada ayağa ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp olan biteni anlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada ayağa ilaç sürmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada bit ilacı sürmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne ilaç sürmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına alamet eder.

Rüyada dişe ilaç sürmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada saça ilaç sürmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze ilaç sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalettir.

Rüyada ayağına bal sürmek onu doyasıya yaşayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek emrinde insan çalıştıracağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments