Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişe ilaç sürmek

Rüyada dişe ilaç sürmek

Rüyada dişe ilaç sürmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, eşe dosta yardım edileceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, uygulayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişe ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Rüyada dişe ilaç sürmek hatalarından erken döneceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça ilaç sürmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bit ilacı sürmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne ilaç sürmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Rüyada ayağa ilaç sürmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüze ilaç sürmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına inanılır.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada ilaç duymak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, dinini yaşayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments