Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça ilaç sürmek

Rüyada saça ilaç sürmek

Rüyada saça ilaç sürmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada saça ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Açık sözlüsünüz.

Rüyada saça ilaç sürmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, onurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bit ilacı sürmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişe ilaç sürmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze ilaç sürmek hidayete erip huzuru bulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa ilaç sürmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne ilaç sürmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarına jöle sürmek işlerinin günden güne azalacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulur.

Rüyada saça zeytinyağ sürmek rakiplerin üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments