Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze ilaç sürmek

Rüyada yüze ilaç sürmek

Rüyada yüze ilaç sürmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına delalettir.

Rüyada yüze ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bilgilere ulaşmadan ya da elinizdeki bilgileri netleştirmeden harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada yüze ilaç sürmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa ilaç sürmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, işlerin kara geçeceğine yorulur.

Rüyada dişe ilaç sürmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına alamet eder.

Rüyada bit ilacı sürmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, zorlukları atlatacağına delalettir.

Rüyada gözüne ilaç sürmek hileye, fesada bulaşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada saça ilaç sürmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü krem sürmek saygınlığının da artacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, her geçen gün sorunların artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments